Meer grip en sturing op basis van cijfers door de BI oplossingen van TCOG

Heeft u inzicht in uw (financiële) cijfers? Bent u afhankelijk van anderen om informatie te verkrijgen? Is er een gebrek aan eenduidige informatie binnen uw organisatie? U wilt kunnen plannen, bijsturen en schakelen. Hoe? Door de inzet van een goede BI oplossing, ook wel Business Intelligence genoemd.
Als u strategische plannen wilt maken voor de groei van de organisatie, dan is inzicht in realtime cijfers en statistieken noodzakelijk. Met een Business Intelligence oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik op ieder moment en op elke plek ter wereld.
We adviseren u graag over welke BI oplossing het beste aansluit bij uw vragen en wensen.  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende adviesgesprek of bel ons via +31 (0)30 687 47 39
.  
250+ fashion merken
Ruim 20 jaar ervaring
70 TCOG-specialisten

250+ tevreden referenties

Dante6
Dante6

“TCOG voorziet ons van de juiste instructies en adviezen. Onze relatie gaat verder dan die van klant-leverancier: er is sprake van een echt partnerschap. “
 
 
Arlette Huisman – Managing director

 

BEKIJK DE CASE

Hans Boodt Mannequins
Hans Boodt Mannequins

“TCOG is een volwaardige partner met een langetermijnvisie en echte fashionspecialisten aan boord. Die stabiele factor is belangrijk voor ons, net als de pragmatische werkwijze.”

 

Hans van Meerten – Finance Manager

 

BEKIJK DE CASE

Bioracer
Bioracer

Segers ziet de toekomst van het partnerschap met TCOG dan vol vertrouwen tegemoet: “We blijven investeren in het systeem met als doel nog efficiënter te werken.”
 
Danny Segers – CEO
 

BEKIJK DE CASE

Onze BI oplossingen

Jet Reports

Jet Reports biedt bedrijven die gebruikmaken van Microsoft Dynamics NAV eenvoudig te gebruiken Business Intelligence en rapportage oplossingen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Microsoft Power BI

Met deze BI-tool van Microsoft bent u in staat om op elk niveau rapportages en dynamische dashboards samen te stellen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis expert advies?

Uw naam (vereist)

Uw e-mailadres (vereist)

Uw telefoonnummer (vereist)  • Altijd en overal te bereiken via de cloud.
  • Uw volledige bedrijfsvoering (Retail en Wholesale ERP) geïntegreerd in 1 systeem.
  • Uitgebreide functionaliteit die snel inzetbaar is.
Wilt u graag meer weten over de BI oplossingen van TCOG? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen bepalen welke oplossing het beste bij uw organisatie past.