Online & Offline Sales

Channel Manager

Met de Channel Manager van TCOG, wordt het vervangen of uitrollen van nieuwe digitale platformen een stuk eenvoudiger. Merk- en product content wordt verspreid naar websites, webshops, mobile apps en digitale point of sale kiosken. Hiermee kunnen alle (front-office) systemen met actuele product content worden voorzien, maar ook het opvoeren of ontvangen van informatie van achterliggende ERP systemen wordt door de Channel Manager georganiseerd. 

Digitale platformen komen en gaan binnen uw organisatie, maar in het digitale tijdperk komen er vooral nieuwe bij. Het continue bijwerken van elk van deze systemen met de laatste merk- en product content is bijna een onmogelijke opgave, met inconsistentie tot gevolg.

Content syndicatie betreft het distributieproces van merkcontent naar systemen en media van derden. Content syndicatie geeft u de regie om per partner, media of systeem te bepalen welke content (productfoto’s video’s, specificaties, handleidingen en folders) deze ontvangt. Dit stelt u in staat strategische partners te belonen met meer en betere content wat resulteert in betere conversie en dus meer sales in voorkeurskanalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

 

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!