Online & Offline Sales

eFashion B2B Portal

Uw klanten, agenten en salesoffice samen laten werken binnen één online omgeving. Volledige integratie met itSuitsFashion zonder ingewikkelde implementatie: Het ideale online business portal!

Of u nu op zoek bent naar fouten reductie, meer efficiency in het orderproces of manieren om uw zakelijke klanten beter van dienst te kunnen zijn, het eFashion B2B-portal is de oplossing. Door de jarenlange ervaring in de fashion branche, weet TCOG als geen ander waar de kansen in markt zich bevinden. Door standaard fashion functionaliteiten te gebruiken binnen het portal, kunt u meteen aan uw B2B activiteiten online te starten of perfectioneren. Een omzetgroei van wel 30% is eenvoudig te realiseren!

Voordelen

Door de naadloze aansluiting op uw ERP, is de informatie op het portal altijd actueel. Juiste prijzen, condities en voorraden. Ook kunnen nieuwe klanten zich aanmelden en direct, na goedkeuring, als klant geaccepteerd worden in itSuitsFashion. Met de mogelijkheid om barcodes te scannen, brengt u snelheid in het orderproces. Uitgebreide zoek -en filter opties zorgen ervoor dat zowel de agent als de retailer snel het gewenste artikel kan vinden. Ook kan er, als voorbereiding op de drukke salesperiode, al een conceptorder of ‘boodschappenlijst’ voorbereid worden, zodat deze direct beschikbaar zijn op het moment van klantbezoek.

Look-en-feel

Uw kunt de look-en-feel eenvoudig zelf aanpassen voor een optimale merkbeleving. Ingelogd kan men direct uw collecties online bekijken. De gebruiker kan via het persoonlijke dashboard voorverkoop- en/of voorraadorders plaatsen. Daarnaast kan men bestaande orders, facturen en verzendingen inzien. Het sales portal is een goede aanvullende service voor de klanten: Het is uitnodigend, informatief en biedt functionaliteit voor zowel verkoper als retailer.

Klanten ervaren het portal als een aantrekkelijke omgeving, waar snel en eenvoudig bestellingen geplaatst kunnen worden. Ook de meertaligheid draagt hier natuurlijk aan bij. Standaard is ons eFashion B2B-portal beschikbaar in maar liefst 6 talen!

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!