Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze

De complexiteit van uw bedrijfsprocessen evolueert voortdurend. Zo ook uw IT landschap. Naar de cloud, of juist niet? 100% standaard software of juist alle flexibiliteit? Kopen of abonnementsvorm? Tal van vragen die spelen bij de zoektocht naar een nieuwe Fashion Management oplossing.
TCOG is Fashion specialist in hart en nieren en realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte fashion vraagstukken, zodat bedrijven als dat van u werkelijk het beste uit hun business kunnen halen.
Wilt u samen met een specialist van gedachten wisselen om te kijken wat het beste bij u en uw organisatie past, neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking. 
250+ fashion merken
Ruim 20 jaar ervaring
70 TCOG-specialisten

250+ tevreden fashion referenties

Dante6
Dante6

“TCOG voorziet ons van de juiste instructies en adviezen. Onze relatie gaat verder dan die van klant-leverancier: er is sprake van een echt partnerschap. “

 

 

Arlette Huisman – Managing director

Hans Boodt Mannequins
Hans Boodt Mannequins

“TCOG is een volwaardige partner met een langetermijnvisie en echte fashionspecialisten aan boord. Die stabiele factor is belangrijk voor ons, net als de pragmatische werkwijze.”
 
Hans van Meerten – Finance Manager

Bioracer
Bioracer

Segers ziet de toekomst van het partnerschap met TCOG dan vol vertrouwen tegemoet: “We blijven investeren in het systeem met als doel nog efficiënter te werken.”
 
Danny Segers – CEO

Onze fashion oplossingen

FASHION ERP

MANAGEMENT INFORMATIE

TCOG CLOUD

ONLINE & OFFLINE SALES

LS RETAIL

ONTWIKKELING & DESIGN

WAREHOUSE MANAGEMENT

DOCUMENTMANAGEMENT

HARDWARE

Maak uw bedrijfsvoering makkelijker

Uw naam (vereist)

Uw e-mailadres (vereist)

Uw telefoonnummer

Uw volledige bedrijfsvoering geïntegreerd in 1 systeem.
Altijd en overal te bereiken. Deze informatie is niet zomaar even uit te leggen.

Leer daarom alles over de totaaloplossing voor fashion bedrijven in de brochure.