WIJ HELPEN U GRAAG MET HET VINDEN VAN DE JUISTE FASHION OPLOSSINGEN

De complexiteit van uw bedrijfsprocessen evolueert voortdurend. Zo ook uw IT landschap. Naar de cloud, of juist niet? 100% standaard software of juist alle flexibiliteit? Kopen of abonnementsvorm? Tal van vragen die spelen bij de zoektocht naar een nieuwe Fashion Management oplossing.
TCOG is specialist in hart en nieren op het gebied van fashion oplossingen en realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte fashion vraagstukken, zodat bedrijven als dat van u werkelijk het beste uit hun business kunnen halen.
Wilt u samen met een specialist van gedachten wisselen om te kijken wat het beste bij u en uw organisatie past, Neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking of bel ons via +31 (0)30 687 47 39
250+ fashion merken
Ruim 20 jaar ervaring
70 TCOG-specialisten

250+ tevreden fashion referenties

Dante6
Dante6

“TCOG voorziet ons van de juiste instructies en adviezen. Onze relatie gaat verder dan die van klant-leverancier: er is sprake van een echt partnerschap. “

 
 
Arlette Huisman – Managing director

 

BEKIJK DE CASE

Hans Boodt Mannequins
Hans Boodt Mannequins

“TCOG is een volwaardige partner met een langetermijnvisie en echte fashionspecialisten aan boord. Die stabiele factor is belangrijk voor ons, net als de pragmatische werkwijze.”

 

Hans van Meerten – Finance Manager

 

BEKIJK DE CASE

Bioracer
Bioracer

Segers ziet de toekomst van het partnerschap met TCOG dan vol vertrouwen tegemoet: “We blijven investeren in het systeem met als doel nog efficiënter te werken.”
 
Danny Segers – CEO
 

BEKIJK DE CASE

Onze fashion oplossingen

FASHION ERP OPLOSSINGEN

MANAGEMENT INFORMATIE OPLOSSINGEN

TCOG CLOUD OPLOSSINGEN

ONLINE & OFFLINE SALES OPLOSSINGEN

LS RETAIL OPLOSSING

ONTWIKKELING & DESIGN OPLOSSINGEN

WAREHOUSE MANAGEMENT OPLOSSINGEN

DOCUMENTMANAGEMENT OPLOSSINGEN

HARDWARE OPLOSSINGEN

Gratis expert advies?

Uw naam (vereist)

Uw e-mailadres (vereist)

Uw telefoonnummer (vereist)  • Altijd en overal te bereiken via de cloud.
  • Uw volledige bedrijfsvoering (Retail en Wholesale ERP) geïntegreerd in 1 systeem.
  • Uitgebreide functionaliteit die snel inzetbaar is.

Dit is niet zomaar even uit te leggen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen bepalen welke oplossing het beste bij uw organisatie past.