WMS

PickIT

Met slimme magazijnscanning kunnen uw ontvangst- en uitleverprocessen veel gemakkelijker en efficiënter verlopen, is uw voorraadinformatie actueel en wordt uw magazijn inzichtelijk met managementrapportages.

Picken, printen, verzenden

Bij het gebruik van PickIT magazijnscanning krijgt de magazijnmedewerker de pickorder binnen op zijn draadloze WiFi scanner. Terwijl de magazijnlocatie van de artikelen wordt weergegeven, loopt de magazijnmedewerker de efficiëntste route en pakt de dozen al in tijdens het picken van de artikelen. Bij het picken van het laatste artikel van de order, wordt de afgehandelde pickbon/order geboekt in het backoffice systeem voor verdere administratieve verwerking en worden de pakbon en het verzendlabel geprint. De order is direct klaar voor verzending.

Extra voordelen zijn de automatische voorraadtelling en -correcties en de management rapportages die laten zien wie welke picks heeft gedaan en welke aantallen er zijn verwerkt. Een enorme efficiëntieslag die ieder bedrijf met een magazijn veel tijd, kosten en zelfs FTE’s bespaart. Bovendien is PickIT te koppelen aan ieder ERP systeem.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!